• Senior Living Group
    Senior Living Group
    Elke dag staat Senior Living Group in voor de zorg van meer dan 12.500 bewoners in meer dan 120 voorzieningen. Daarvoor zet het dagelijks meer dan 7.500 medewerkers in.
27 mei 2020

Lancering "Bezoekapp" voor organisatie familiebezoeken

Senior Living Group lanceert vandaag een "Bezoekapp" in al zijn woonzorgcentra, om het bezoek van alle familieleden in goede banen te leiden en te vermijden dat alle bezoeken telefonisch moeten geregeld worden en de woonzorgcentra daardoor extra belast geraken. 
Familie die op bezoek wil komen, kan zich eenvoudig online registreren en een tijdslot kiezen op basis van de beschikbaarheid. De app houdt rekening met het aantal toegelaten bezoekers per tijdslot en de locatie waar de bewoner bezoek kan ontvangen. De bezoeker ontvangt via e-mail een bevestiging die bij het bezoek aan de ingang van het woonzorgcentrum dient getoond te worden. Dan worden er nog een aantal essentiële zaken gecontroleerd zoals de lichaamstemperatuur en een verklaring op eer dat de bezoeker geen ziektesymptomen heeft vertoond gedurende de laatste 14 dagen. Op deze manier willen we alles zo veilig mogelijk laten verlopen voor onze bewoners, ons personeel en onze families.