• Senior Living Group
    Senior Living Group
    Elke dag staat Senior Living Group in voor de zorg van meer dan 12.500 bewoners in meer dan 120 voorzieningen. Daarvoor zet het dagelijks meer dan 7.500 medewerkers in.
27 april 2020

Zorg dragen voor zij die zorg dragen

Senior Living Group schenkt 16.600 mondmaskers aan personeel om hen ook thuis extra te beschermen en het risico voor bewoners nog te verlagen.

Niet alleen de bewoners van woonzorgcentra vormen een risicogroep, ook het personeel dat er vandaag in moeilijke omstandigheden  werkt, verdient de volle steun en aandacht. ‘Zorg dragen voor hen die zorgen’ staat centraal in het personeelsbeleid van Senior Living Group.

Sinds medio maart werden de medewerkers in de woonzorgcentra permanent voorzien van mondmaskers. Dit was eveneens het geval in de thuiszorg en thuisverpleging waar Senior Living Group actief is met OTV Home Care. Senior Living Group gaat nu een stap verder en wil ook zorg dragen voor de gezondheid van de medewerkers thuis. Daarom krijgt elke medewerker 2 kwalitatieve wasbare mondmaskers thuisgestuurd die gebruikt kunnen worden in de privé-omgeving en tijdens woon-werkverkeer. Op deze manier wil Senior Living Group de gezondheid van zijn medewerkers extra beschermen, wat ook ten goede komt aan het verminderen van de verspreiding van het virus bij bewoners en cliënten.