Contact

OPGELET: Wenst u een specifieke voorziening te contacteren voor een vraag of een klacht, typ dan de naam in het zoekvak bovenaan rechts op deze pagina en klik op de naam van de voorziening, u vindt de contactgegevens van elke voorziening vlak onder de foto's op de rechterzijde van de pagina. 

Hoofdkantoor Senior Living Group

Satenrozen 1b - 2550 Kontich (België)

Opgelet: De gps geeft als adres dikwijls een punt aan in het begin van Satenrozen. Onze kantoren bevinden zich echter in het eerste gele kantoorgebouw, achteraan in de straat aan de rechterzijde. Volg de pijlen bedrijventerrein "Rand 7 Z 3" tot aan nr. 3565.

Onderstaande tel, fax en e-mail zijn enkel voor een bericht aan het hoofdkantoor. Voor een specifieke voorziening, zie opmerking bovenaan deze pagina.

tel. +32 3 443 76 51 
fax +32 3 457 53 89

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. - www.srliving.be

 

Wegbeschrijving met de wagen

Vanuit Antwerpen:

Neem de E19 richting Brussel, afrit 7 (Kontich), en volg de pijlen naar het industriegebied "Satenrozen". Draai het industriegebied op en vervolg uw weg tot aan het eerste gele kantoorgebouw, achteraan in de straat aan de rechterzijde. 

Vanuit Brussel:

Neem de E19 richting Antwerpen, afrit 7 (Kontich), en volg de pijlen naar het industriegebied "Satenrozen". Draai het industriegebied op en vervolg uw weg tot aan het eerste gele kantoorgebouw, achteraan in de straat aan de rechterzijde.

 

Bereikbaarheid via openbaar vervoer

Met de trein:

Neem de trein tot in het treinstation van Lier, Kontich of Boom. Neem vervolgens buslijn 132 (Lier-Kontich-Boom). Zie hieronder voor verdere info.

Met de bus:

Neem de bus tot een aansluiting op buslijn 132 (Lier-Kontich-Boom). Stap af aan halte Kontich-Pannebossen (gelegen in de Pierstraat, vlakbij het tuincentrum Van Uytsel).

  • Komende vanuit de richting Boom: ga naar rechts en neem vervolgens de eerste straat links, de Astweg. Loop door tot op het einde, sla dan linksaf Satenrozen in en vervolg uw weg tot aan het eerste gele kantoorgebouw, achteraan in de straat aan de rechterzijde.
  • Komende vanuit de richting Kontich: steek de Pierstraat over, ga naar rechts en neem vervolgens de eerste straat links, de Astweg. Loop door tot op het einde, sla dan linksaf Satenrozen in en vervolg uw weg tot aan het eerste gele kantoorgebouw, achteraan in de straat aan de rechterzijde.